Club da skiunzs Zuoz

Bainvgnieus sülla pagina da nos club da skiunzs!

Stimos commembers dal club da skiunzs

La radunanza generela extraordinaria da venderdi 21 avrigl 2017, frequenteda da 54 persunas, ho decis da surpiglier la gestiun dal restorant Pizzet sülla stagiun d’inviern 2017/2018 e da funder üna societed cun respunsabilited limiteda cun ün chapitêl da frs. 20‘000.00.

Impü es eir gnieu decis da furmer üna giunta our da la suprastanza, inua cha faun part Claudio Duschletta (president e comunicaziun), Karin Casty (administraziun) e Fredy Sigg (restoraziun). Allegraivelmaing ho la suprastanza fingià pudieu preschanter il nouv maina gestiun dal restorant Pizzet. Que as tratta da Rageth Luzi da Cinuos-chel, chi ho imprais cuschinunz ed ho lavuro ils ultims 6 ans sül restorant Lej da la Pêsch, la stagiun passeda scu maina gestiun. La suprastanza es persvasa d’avair chatto üna buna soluziun e s’allegra sülla collavuraziun cun Rageth Luzi. La suprastanza s’allegra però eir sül sustegn dals commembers dal club cur cha druvainsa persunel ad uras per güder a Rageth e sia squedra. Ün sistem d’annunzcha vain elavuro illas prosmas eivnas ed alura comunicho als commembers. In utuon es previs da fer ün u duos dis da lavur cumöna per fer uorden in ed intuorn il restorant Pizzet. La data vain comunicheda bod avuonda per cha bgers paun esser tiers e güder. In mincha cas s’allegra la suprastanza insembel cun Rageth Luzi sün quista sfida. Nus essans persvas, cha cul agüd da tuots, sarons buns da mner vita aint il restorant Pizzet uschè cha tuots visiteschan il restorant cun gust, saja que scu cliaint u scu collavuratur/a!

In cas da dumandas u propostas sto il president gugent a disposiziun. Grazcha fich pel sustegn e per la granda fiduzcha!

Club da skiunzs Zuoz

Bainvgnieus sülla pagina da nos club da skiunzs!

Stimos commembers dal club da skiunzs

La radunanza generela extraordinaria da venderdi 21 avrigl 2017, frequenteda da 54 persunas, ho decis da surpiglier la gestiun dal restorant Pizzet sülla stagiun d’inviern 2017/2018 e da funder üna societed cun respunsabilited limiteda cun ün chapitêl da frs. 20‘000.00.

Impü es eir gnieu decis da furmer üna giunta our da la suprastanza, inua cha faun part Claudio Duschletta (president e comunicaziun), Karin Casty (administraziun) e Fredy Sigg (restoraziun). Allegraivelmaing ho la suprastanza fingià pudieu preschanter il nouv maina gestiun dal restorant Pizzet. Que as tratta da Rageth Luzi da Cinuos-chel, chi ho imprais cuschinunz ed ho lavuro ils ultims 6 ans sül restorant Lej da la Pêsch, la stagiun passeda scu maina gestiun. La suprastanza es persvasa d’avair chatto üna buna soluziun e s’allegra sülla collavuraziun cun Rageth Luzi. La suprastanza s’allegra però eir sül sustegn dals commembers dal club cur cha druvainsa persunel ad uras per güder a Rageth e sia squedra. Ün sistem d’annunzcha vain elavuro illas prosmas eivnas ed alura comunicho als commembers. In utuon es previs da fer ün u duos dis da lavur cumöna per fer uorden in ed intuorn il restorant Pizzet. La data vain comunicheda bod avuonda per cha bgers paun esser tiers e güder. In mincha cas s’allegra la suprastanza insembel cun Rageth Luzi sün quista sfida. Nus essans persvas, cha cul agüd da tuots, sarons buns da mner vita aint il restorant Pizzet uschè cha tuots visiteschan il restorant cun gust, saja que scu cliaint u scu collavuratur/a!

In cas da dumandas u propostas sto il president gugent a disposiziun. Grazcha fich pel sustegn e per la granda fiduzcha!